Schedule

 

August 5, 2017 Saturday

  • 1:00 – 1:30 PM Doors Open and Seating
  • 1:30 – 2:00 PM Introduction
  • 15 mins            Mini break
  • 2:15 – 3:45 PM A MUSLIM IN THE MIDST (English)  
    by Growing Giants, written and directed by Anand Rao 
  • 30 mins            Break
  • 4:15 – 5:45 PM THE MUSIC IN MY BLOOD (English)
    by Hypokrit Theater, NY written by: Sonalee Hardikar and Shubhra Prakash, Directed by Shubhra Prakash, NY
  • 30 mins            Break
  • 6:15 – 7:45 PM CHAKDE CHEKOV (Hindi)*
    by ICS Theater, NJ, written by: Anton Chekov, Adapted and Directed by Mahesh Dattani, Mumbai, India
  • 30 mins            Break
  • 8:15 – 9:45 PM MANTO-R MEYERA(WOMEN OF MANTO) (Bengali)*
    by Spotlight, Ohio, based on 3 stories (Kaali Shilwar, License, and Sugandhi), written by: Saadat Hasan Manto, Adapted and Directed by Usha Ganguli, Kolkata, India 

 

August 6, 2017 Sunday

  • 2:00 – 2:30 PM Doors Open/Announcements 
  • 2:30 – 4:30 PM THE CURIOUS CASE OF A CASUAL TERRORIST (English)
    by ECTA, NJ Written and Directed by Sudipta Bhawmik, NJ
  • 30 mins            Break
  • 5.00 – 7:00 PM DHABOMAAN(THE RUN) (Bengali)*
    by Epic Actors' Workshop, NJ and Aastha, NJ Written by Selim Al Deen Directed by Golam Sarwar Harun,NY, NJ
  • 30 mins            Break
  • 7:30 – 9:30 PM THE DJINNS OF EIDGAH (English)
    by Epic Actors' Workshop, NJ, Written by Abhishek Majumdar, Directed by Hafiz Karmali, Paris, France,
  • 9:30 – 9:45 PM Closing Announcement

* For non-English language shows, English supertitles will be provided.